Solceller på virksomehedens bygninger giver rigtig god mening idet solcellerne styrker virksomhedens grønne profil, og vil kunne give en rigtig pæn forrentning, som i langt de fleste tilfælde langt overstiger, hvad lignende investeringer vil kunne indbringe.

Stort elforbrug i dagtimerne = stor besparelse med solcelleanlæg 

Med et solcelleanlæg på taget af din virksomhed, med stort elforbrug i dagtimerne, kan der ofte opnås en kæmpe besparelse på elregningen, idet solcellerne producerer strøm i netop de timer, hvor du bruger allermest på fx lys, ventilation og computere. Samtidig med, at der kan opnås en stor besparelse på strømregningen, kan et solcelleanlæg også bruges til at opnå en grøn profil for virksomheden.

Komfort- eller processstrøm? 

Uanset om du vil dække komfortstrøm eller processstrøm, vil det oftest være en ganske fornuftig investering, med et solcelleanlæg. Vi arbejder løbende på at udvikle værktøjer, til at beregne hvordan du opnår den største besparelse med et solcelleanlæg i din virksomhed. For at opnå den korrekte beregning på netop din virksomhed, er det derfor vigtigt at du kender din præcise elpris. Elprisen kan ikke altid læses direkte på elregningen, da fx processstrøm betales med den fulde pris, hvorefter dele af afgifterne tilbagebetales. Spørg altid din revisor, hvis du er i tvivl om den reelle strømpris. Sveigaard.dk | Kontakt | Solcelleanlæg | Varmeløsninger

Industriparken 45, Lind, 7400 Herning - Tlf. 97 12 90 90 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.