Solceller kan være din direkte adgang til at få bygget drømmehuset indenfor de nye energirammer BR15 og BR20, som ofte er svære at overholde, uden nogen form for egen energiproduktion i husstanden. Med et solcelleanlæg på taget, kan du, udover at løfte huset til rigtige energiramme, også ofte spare energiudgifterne i de næste mange år, uden at skulle tænke på vedligehold.

Solcellerne på taget producerer billig og miljøvenlig elektricitet, som du, uden videre kan trække ud af stikkontakten til computeren, vaskemaskinen eller køleskabet, helt uden at tænke over det. Når du ikke at bruge strømmen mens den bliver produceret på solcelleanlægget, sælger du den overskydende strøm til elnettet, så andre forbrugere kan få glæde af den miljøvenlige elproduktion på dit tag - der går altså intet til spilde, selv om du ikke er hjemme, fx i din sommerferie, hvor solcelleanlægget som regel producerer rigtig godt. 

Hvordan får jeg mest ud af mit solcelleanlæg?

Når du beslutter dig for, at installere solceller på dit hus, hvad enten det er et eksisterende eller nybyggeri, er det vigtigt at vi finder ud af, hvor stort dit solcelleanlæg skal være, for at dække dit behov bedst muligt. Med de gældende regler for solcelleanlæg på private husstande, er det nemlig ikke altid den bedste forretning, at vælge det størst mulige solcelleanlæg på markedet. Det er derimod en rigtig god idé, at kigge på hvor stort dit forbrug er i døgnets lyse timer, og dimmensionere dit anlæg efter, at du kan anvende den størst mulige andel af den producerede elektricitet, indenfor samme time, som den produceres - du skal tilsigte at få stort et egetforbrug som muligt.

Hvilket anlæg skal jeg så købe?

Anlægget der giver dig den størst mulige egetforbrugsandel, vil være det anlæg, der vil give dig den bedste økonomi. Vi har sammensat 3 forskellige pakker, som alle vil kunne ansøge den årlige pulje om pristillæg til den elektricitet, der må sælges til nettet, fordi du ikke selv kan nå at bruge den. 

 

 

 

Sveigaard.dk | Kontakt | Solcelleanlæg | Varmeløsninger

Industriparken 45, Lind, 7400 Herning - Tlf. 97 12 90 90 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.