Nyheder om Jordvarme, solceller eller luft/vand varmepumpe

Bæredygtigt byggeri

Går du med planer om, at skulle til at bygge nyt? Skal det nye byggeri være bæredygtigt?
Så se her, hvordan du kommer i gang med bæredygtigt byggeri

Jyllands-Postens Byg og Bolig guide sætter fokus på bæredygtigt byggeri, og lister 10 gode råd om hvordan du kommer i gang med et bæredygtigt byggeri. Iblandt rådene er der naturligvis forslag om varmepumpe og solcelleanlæg, som Sveigaard er leveringsdygtige i, men også genbrug af regnvand og husets arkitektur behandles i denne guide til bæredygtigt byggeri.

Husk at et solcelleanlæg, udover at kunne bidrage til et bæredygtigt byggeri, også kan være det, der hjælper dig til, at opnå den nødvendige energiramme, for at kunne opnå byggetilladelse til dit drømmehus

Overvejer du solceller?

Med udsigt til, at EU formentlig snart godkender det forhøjede pristillæg for solceller til private, forventer vi også. at der snart vil komme retningslinjer for, hvordan man kan ansøge om at få del i puljen for solcelleanlæg med forhøjet pristillæg jf. den seneste lov om tilskud til solcelleanlæg. Derfor anbefaler vi, at du får et tilbud hjem på det solcelleanlæg du forventer at skulle have, så du er klar til at ansøge, så snart puljen åbnes for ansøgninger.

Vi laver gerne et tilbud som du får tilsendt, og samtidig tilbyder vi, at du kan komme på vores liste, som får besked, så snart der er nyt om ansøgningsprocedure mv. i forhold til puljen om forhøjetpristillæg/tilskud.

Kontakt os for en uforpligtende snak, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du blandt de første til at vide besked, når puljen bliver søgbar.

 

Solaredge på dansk

Det er nu muligt at få dansk sprog på din SolarEdge portal, følg blot guiden herunder.

Sveigaard har hjulpet SolarEdge med oversættelsen af monitorportalen, hvor du kan følge dit solcelleanlægs produktion. Det er således netop blevet muligt, at vælge dansk som sprog på din side. Vi har lavet en kort guide, der let viser dig, hvordan du kan ændre sproget, så du kan få alle begreberne på dansk.

Klik her for guide til dansk

Har jeg den rigtige fejlstrømsafbryder (HPFI)?

Sikkerhedsstyrelsen har i dag udsendt en pressemeddelelse om, at en stor del af de 87.000 danske solcelleanlæg kan være installeret med forkert HPFI relæ.

SolarEdge invertere overholder sikkerhedsstyrelsens krav til, at anvende fejlstrømsafbryder HPFI Type A, så denne pressemeddelelse omhandler altså ikke fare forbundet med installerede SolarEdge anlæg. 

Sveigaard tog allerede i januar 2013 kontakt til Sikkerhedsstyrelsen for at sikre, at den dokumentation der foreligger fra SolarEdge, overholder sikkerhedsstyrelsens krav, og vi har således sikkerhedsstyrelsens accept på, at den tilstedeværende dokumentation er fyldestgørende.

Yderligere oplysninger om HPFI type

Hvis du ønsker yderligere oplysninger omkring type af fejlstrømsafbryder (HPFI type A eller Type B) er du velkommen til, at kontakte os på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ved kontakt bedes du oplyse inverter serienummer samt site name (typisk din adresse)

Sveigaard.dk | Kontakt | Solcelleanlæg | Varmeløsninger

Industriparken 45, Lind, 7400 Herning - Tlf. 97 12 90 90 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.