Sveigaard er dansk importør af SolarEdge solcellesystemet, som forhandles over hele Danmark af vore forhandlere.

 

Dansk Support på SolarEdge

Har du spørgsmål til dit Solcelleanlæg med SolarEdge teknologi? Så sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi besvarer spørgsmål fra alle kunder, der har købt SolarEdge solcelleanlæg gennem en af vore forhandlere, ligesom vi naturligvis yder vore forhandlere den support, de måtte have brug for, i forbindelse med montage og eventuel fejlfinding på deres solgte SolarEdge anlæg.

SolarEdge systemer købt hos en af vore forhandlere, er natuligvis omfattet af vor danske support.

Følg din produktion på panelniveau

Med et SolarEdge system kan du naturligvis følge din produktion via internettet. Modsat traditionelle solcelleanlæg, kan du med et SolarEdge anlæg ligeledes følge produktionen helt ned på panelniveau. Dette kan være interessant i forhold til at se om alle paneler yder optimalt. Hvis et panel viser sig ikke at yde optimalt, kan du hurtigt sætte ind, ved at få rengjort panelet, fældet/beskåret et skyggende træ, eller få udskiftet et svækket panel - ting der er noget sværere at opdage med traditionelle solcelleanlæg.

 

Hvorfor vælge SolarEdge?

Se de tekniske fordele ved SolarEdge invertere og power optimizers på de følgende film.

 

Fordele ved Solar Edge Inverter/vekselretter
Det er her strømmen fra solcellepanelerne samles og konverteres fra jævnstrøm til vekselstrøm.

 

SolarEdge inverters

Er den optimale inverter, for solcelleanlægget, med SolarEdge Power Optimizers. SolarEdge inverteren er specielt konstrueret til, at arbejde sammen med power optimizerne, og en del af inverterens opgave varetages af solcelleanlæggets power optimizers, hvilket har gjort det muligt, at lave en diskret og forholdsvis let inverter, som hverken fylder eller vejer meget. Det gør den nem at placere, også ved større anlæg, hvor flere invertere skal placeres i umiddelbar nærhed, ligesom den også er let, at håndtere for montøren, som skal installere den.

Fordele ved SolarEdge invetere

  • 12 års standard garanti1 - kan udvides op til 25 år
  • Diskret hvidt design
  • Adgang til internet monitorering2 med datavisning på panelniveau
  • Lav vægt
  • Lille kabinet

1: Garanti udover de første 2 år fra købsdatoen, omfatter kun produktgaranti.
2: Kræver at inverteren tilsluttes fast internetforbindelse.

SolarEdge Power optimizers

SolarEdge Power optimizer optimerer ydelsen fra solcellepanelerne ved hele tiden, at lade hvert enkelt solcellepanel bidrage med den maksimale ydelse, som det er i stand til at levere. Derved får skygger fra fx træer og ventilationshætter / -skorstene ikke den samme voldsomme negative effekt på det samlede anlægs produktion, som de vil gøre ved et traditionelt solcelleanlæg, hvor en hel streng påvirkes af skygger på et enkelt panel. 
Trods panelproducenternes sortering af solcellepanelerne, således at de er så ens som muligt, når de sendes fra fabrikken, vil der altid være små variationer i panelerne, disse variationer får også mindre betydning med SolarEdge Power Optimizers på solcelleanlægget, akkurat ligesom ved skygger, bidrager hvert enkelt panel nemlig også her med den maksimale effekt. 

 

Sveigaard.dk | Kontakt | Solcelleanlæg | Varmeløsninger

Industriparken 45, Lind, 7400 Herning - Tlf. 97 12 90 90 - mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.